INFORMATIE


ACTIEVE VERENIGING

We proberen naast de wedstrijden ook andere activiteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan onze jaarlijkse brood- en koekactie, de sponsorloop en onze altijd gezellig bingo.

Kijk ook eens bij de foto's van voorgaande activiteiten.

 

INFORMATIEGIDS

In deze gids vindt u informatie over onze vereniging, alle lessen die wij verzorgen, bijbehorende sportkleding, contributie en eventuele bijkomende kosten. Tevens vindt u hierin een uitleg over onze jaarlijks terugkerende acties.


SPORTAANBOD

Wij vinden plezier in de lessen heel belangrijk en leggen veel nadruk op het groepsgevoel. Wij willen een hechte groep zijn met een gedeelde passie, voor de gym- en danssport.

 

Klik voor meer informatie m.b.t. de contributie hier

Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan via ons aanmeldformulier.

GYM

We bieden sport voor iedereen! Voor ieder bewegingsniveau hebben wij lessen, van selectie trainingen voor turnen en dansen, in landelijke finales tot het soepel houden van de spieren in de recreatieve groepen. Kom gerust eens kijken en zie hoe leuk het is.

 

Ouder en kind gym (1,5 t/m 3 jaar)

De ontwikkeling van de motoriek is voor een jong kind heel belangrijk. In een speelse omgeving maken ze kennis met de grondvormen van bewegen: rollen, duikelen, klimmen, klauteren, hangen, zwaaien, springen, werpen, vangen en balanceren. Ook krijgen de peuters te maken met dans, zodat ze kunnen ontdekken waar hun (eventuele) voorkeur ligt.

 

Jongensgym (groep 1 t/m 8)

Wat is er voor jongens op de basisschool nou leuker dan lekker springen, klauteren, nieuwe dingen leren en je energie kwijt kunnen? Dit komt allemaal samen in onze gymles speciaal voor jongens. In deze lessen zullen jongens te maken krijgen met springlessen, maar ook met spel en freerunning. Het is een mix van alles wat jongens leuk vinden. Iedere week wordt er een andere les verzorgd door dezelfde leiding.

 

 

(RECREATIEF) TURNEN  

Turnen is er voor meisjes en voor jongens van alle leeftijden en alle niveau’s. Kom eens kijken of het ook iets voor jou is! Meer informatie over de verdeling van deze groepen vind je hier

Wij hebben tevens selectie turnen, de leiding bepaalt of je hier voor in aanmerking komt.

 

 

DANS

Hoe gaaf is het om op moderne muziek een hippe dans in te studeren? Supergaaf toch?

 Divers, dat is het dansen wat onze vereniging aanbiedt. Stoere choreografieën op bekende nummers, afgewisseld met rustige dansjes.

We beginnen met het aanleren van de basis, bijvoorbeeld de bodyroll, sidesteps en slides.

Vervolgens wordt er gewerkt aan de uitstraling. Hoe zie je eruit als je danst? Kijk je boos, blij of juist verdrietig. Kinderen leren dat uitstraling één van de belangrijkste aspecten bij dansen.

Ook staan de lessen in het teken van zelfontwikkeling en samenwerking. De kinderen wordt geleerd dat teamspirit erg belangrijk is. Maar het allerbelangrijkste is dat tijdens onze danslessen het plezier voorop staat!