INFORMATIE


ACTIEVE VERENIGING

We proberen naast de wedstrijden ook andere activiteiten te organiseren, daarvoor hebben we ook ons jeugdbestuur. Deze groep jeugdleden organiseert een aantal keer per jaar een leuke activiteit, voor elke doelgroep één. Zo hebben ze al met groot succes bijvoorbeeld een mistery night in de gymzaal georganiseerd. Hou ze in de gaten en doe mee aan deze toffe dingen!

 

Kijk ook eens bij de foto's voor wat leuke foto's van voorgaande activiteiten.

 

INFORMATIEGIDS

In deze gids vindt u informatie over onze vereniging, alle lessen die wij verzorgen, bijbehorende sportkleding, contributie en eventuele bijkomende kosten. Tevens vindt u hierin een uitleg over onze jaarlijks terugkerende acties.


SPORTAANBOD

Wij vinden plezier in de lessen heel belangrijk en leggen veel nadruk op het groepsgevoel. Wij willen een hechte groep zijn met een gedeelde passie, de gym- en danssport.

 

Klik voor meer informatie m.b.t. de contributie hier.

Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan via ons aanmeldformulier.

GYM

We bieden sport voor iedereen! Voor ieder bewegingsniveau hebben wij lessen, van selectie trainingen voor turnen en streetdance in landelijke finales tot het soepel houden van de spieren in de recreatieve groepen. Kom gerust eens kijken en zie hoe leuk het is.

 

PEUTER-KLEUTERFUN (2jr t/m groep 1)

De ontwikkeling van de motoriek is voor een jong kind heel belangrijk. In een speelse omgeving maken ze kennis met de grondvormen van bewegen: rollen, duikelen, klimmen, klauteren, hangen, zwaaien, springen, werpen, vangen en balanceren. Ook krijgen de peuters te maken met dans, zodat ze kunnen ontdekken waar hun (eventuele) voorkeur ligt.

 

Jumpstylecrew (Jongensgym 1 groep)

Wanneer uw kind op de basisschool in groep 2 of hoger zit, kan hij meedoen met het nieuwe en verfrissende "Jumpstylecrew". In deze lessen zullen jongens te maken krijgen met jongensgym en springlessen, maar ook met spel en freerunning. Het is een mix van alles wat jongens leuk vinden. Iedere week wordt er een andere les verzorgd door dezelfde leiding.

 

 

(RECREATIEF) TURNEN  

Turnen is er voor meisjes en voor jongens van alle leeftijden en alle niveau’s. Kom eens kijken of het ook iets voor jou is!

Wij hebben tevens selectie turnen, de leiding kan beoordeeld en bepaald of je hier voor in aanmerking komt.

 

 

DANS

Hoe gaaf is het om op moderne muziek een hippe dans in te studeren en die op een showavond aan ouders en andere dansgroepen te laten zien? Supergaaf toch?

 

STREETDANCE

Divers, dat is het dansen wat onze vereniging aanbiedt. Stoere choreografieën op bekende nummers, afgewisseld met rustige dansjes.

We beginnen met het aanleren van de basis, bijvoorbeeld de bodyroll, sidesteps en slides.

Vervolgens word er gewerkt aan de uitstraling. Hoe zie je eruit als je danst? Kijk je boos, blij of juist verdrietig. Kinderen leren dat uitstraling één van de belangrijkste aspecten is in streetdance.

Ook staan de lessen in het teken van zelfontwikkeling en samenwerking. De kinderen word geleerd dat teamspirit erg belangrijk is. Maar het allesbelangrijkste is dat tijdens onze danslessen het plezier voorop staat!