NIEUWS

Rabo Clubsupport

 

Ook dit jaar kon er weer gestemd worden op Gym en Dans vereniging Beatrix via de Rabo Clubsuuport actie. En dat hebben jullie massaal gedaan, waarvoor hartelijk dank. Op donderdag 5 oktober kreeg het bestuur een cheque overhandigd van maar liefst €446,90! Wauw, wat een geweldig bedrag! Dit bedrag is al goed besteed. Zo kunnen we inmiddels lekker gymmen en dansen met muziek uit onze nieuwe muziek-box!


Brood- en koekactie

 

Op donderdag 5 oktober is het weer zo ver... onze jaarlijkse brood- en koekactie! Vanaf 18:00 uur gaan wij de Krim rond met bestellijsten voor de heerlijke krentenbroden, rozijnenbroden, suikerbroden en speculaasbrokken van bakkerij Slagter in de Krim. Op 5 oktober kun je deze lekkernijen reserveren en afrekenen. Dit kan contact of met een QR code. De bestellingen worden rondgebracht op 19 oktober. Heb je ons gemist op 5 oktober en wil je toch iets bestellen? Mail ons dan voor 7 oktober op bestuur@beatrixdekrim.nl 

 


Uitvoering

 

Zaterdag 15 juni was het dan eindelijk zo ver... onze gym- en dansuitvoering. Weken lang trainen, oefenen en een beetje zenuwen. Een volle zaal toeschouwers kon genieten van geweldige shows van al onze leden. Wat was het een geweldige uitvoering. Natuurlijk was het nooit zo'n succes geworden zonder de inzet van al onze leden, onze leiding en natuurlijk het enthousiaste publiek... Bedankt! Bij deze een kleine impressie van deze geslaagde middag.